Anijeve dhe trajtimi

Në FFI Reptile Divizioni, ne aktualisht numërimin me dy ferma zvarranikëve, e para në El Salvador, Amerika Qendrore dhe e dyta në Peru, Amerika e Jugut. Ne kemi 42 akra instalime të specializuara për kujdes më të mirë dhe trajtimin e zvarranikëve ngremë.

Fermë: La Paz, El Salvador, Central America

Fermë: Ica, Peru, South America

Me kujdes dhe cilësi të standardeve më të larta ndërkombëtare, dhe i autorizuar nga Konventa për Tregtinë Ndërkombëtare të Specieve të Rrezikuara dhe (CITES), Regjistrohu në El Salvador nën 11/93 nga MAG.

ne prodhimin dhe eksportin zvarraniket si maskota me një shkallë të lartë të cilësisë dhe përvojë për tregtarët me shumicë në të gjithë botën.

Zvarranikët tona janë zgjedhur me kujdes dhe të paketuar në të njëjtën ditë e dërgesës.

Paketimit jonë në përputhje me të gjitha rregulloret e IATA për zvarraniku jetojnë.

Zvarranikët janë dërguar të gjithë çdo javë nga El Salvador Aeroporti Ndërkombëtar në çdo aeroport në botë duke përdorur linjat ajrore komerciale: Delta, United, Avianca, Iberia, etj.

When you buy reptile from us, you receive our 100% live arrival guarantee. Please read the details of our guarantee before ordering.

Sepse ne me përgjegjësi të ofrojmë zvarraniket për shitje në internet, ne rezervojmë të drejtën që të shtyjë porosinë tuaj pas shfaqjes mjaft rrallë të kushteve të papranueshme të motit. Kjo është rreptësisht për sigurinë e kafshës (s), dhe ju do të njoftohen me e-mail në qoftë se kjo nuk ndodh.

TË GJITHA e çmimeve të përfshijë të gjitha materialet e paketimit dhe lejeve. AKUZAT AIR MALLRAVE nuk janë të përfshira, gjitha çmimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim

Ne do të ju dërguar një email një numrit ligjin mënyrë Air sapo ajo të bëhet në dispozicion për ne në këtë moment porosinë tuaj është dërguar.

Kuti tona janë të paketuara në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt nga ekspertë të cilët kanë qenë të anijeve zvarranikët, amfibët, dhe jovertebrore për shumë vite.

Menaxhimit të inventarit

Ne punojmë shumë për të mbajtur faqen tonë të përditësuar plotësisht me zvarraniku aktuale, amfib, dhe nivelet invertebrore aksioneve. Megjithatë, ka raste kur marrim urdhra të shumta për të njëjtën kafshë, ose faqen tonë të internetit thjesht nuk merrni përditësuar mjaft shpejt. Në secilin rast, ne do t'ju njoftojmë nëse ne jemi në gjendje për të përmbushur porosinë tuaj.

Shënime të veçanta

Ne nuk mund të dorëzojë në kuti PO, me përjashtim të urdhrave insekteve ushqyes.

Vonesa dërgesë do të ndodhë rrallë, dhe ju do të njoftoheni nëse kjo nuk ndodhë, në përgjithësi për shkak të motit me shi.

Nuk ka dërgesa në festat e mëdha amerikane, si ditën e Vitit të Ri, Dita e Pavarësisë, Memorial Day, Dita e Punës, Thanksgiving, dhe Krishtlindjet.

Ligjet Wildlife

Çdo shtet ka ligjet e SHBA në dukje të panumërta kafshë të egra, dhe të bëjmë kujdes tonë për shkak në përpiqet t'i përmbahet çdo njeri. Ne kurrë nuk do të me vetëdije të anijes zvarranikët, amfibët, ose jovertebrore në shkelje të ndonjë federale, shtetërore apo lokale ligjit. A kërkimit tuaj para vendosjes së një urdhër, dhe mos na kërkoni që të bëjë një përjashtim.

Politika Anullimi

Urdhëron mund të anulohet lehtë para se të dërgesës. Megjithatë, nëse dërgesa është proces, urdhri nuk mund të anulohet dhe asnjë rimbursim do të bëhet. Ne do të bëjmë të gjithë ne mund të punojmë me ju në këto situata.

Zhvleftësimin Faktorët

If temperatures at the delivery zip code dip below 40F or above 90F, the live arrival guarantee is voided for all reptiles. However, even including winter shipments, our DOA rate is still an incredibly low 1.4%.

Nëse dërgesë merr vonesë nga ana juaj, me kostume dhe / ose proceseve të importimit. Ne do të bëjmë gjithçka për t'ju ndihmuar jashtë, por të fituar.

Nëse ju nuk na kontaktoni brenda 24 orëve të shpërndarjes ose na dërgoni fotot DOA live garanci ardhja është bënte të pavlefshme.

Në qoftë se kafsha juaj ka ditë apo javë të zhduken pas mbërritjes, ju nuk kanë të drejtë për një rimbursim apo një zëvendësim të lirë.

Ne jemi entuziastë zvarranikësh që besojnë edukate rob është pjesë integrale e të ardhmen e tregut, pasi ajo jo vetëm që ndihmon të mbrojtur popullatat e egra të jetës, por është një përvojë tepër e dobishme që ka tendencë për të intensifikuar pasionin e vet për këto krijesa të mahnitshme parahistorike. Nëse ju blini një Iguana, breshkë, ose Gecko, ne jemi të shtyrë për të siguruar zvarraniket cilësisë më të lartë të jetojnë për shitje.

Shënime të veçanta.

Vonesa dërgesë do të ndodhë rrallë, dhe ju do të njoftoheni nëse kjo nuk ndodhë, në përgjithësi për shkak të motit me shi.

Nuk ka dërgesa në festat e mëdha të tilla si ditën e Vitit të Ri, Dita e Punës, Thanksgiving, dhe Krishtlindjet.

Ligjet Wildlife

Çdo vend ka ligje të ndryshme kafshë të egra, dhe të bëjmë kujdes tonë për shkak në përpiqet t'i përmbahet çdo njeri. Ne kurrë nuk do të me vetëdije të anijes zvarranikët, amfibët, ose jovertebrore në shkelje të ndonjë federale, shtetërore apo lokale ligjit. A kërkimit tuaj para vendosjes së një urdhër, dhe mos na kërkoni që të bëjë një përjashtim.